Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Zaterdag 17 Augustus 2024

Rob van Someren stapt over naar 100% NL en gaat weer dagelijks Somertijd maken!

Een van de meest bekende dj’s op de Nederlandse radio en meervoudig winnaar van de Gouden RadioRing voor Beste Programma Rob van Someren stapt over naar 100% NL. Daar zal hij dit najaar weer dagelijks tussen 16.00 en 19.00 te horen zijn met zijn vaste sidekicks in zijn programma Somertijd. Barry Paf zal vanaf dat moment de lunchshow voor zijn rekening nemen.

 

Rob van Someren: “Het is geen geheim dat ik niks liever doe dan de luisteraars aan het einde van hun werkdag mee naar huis nemen, entertainen en bijpraten over de dag. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik bij 100% NL de kans krijg om die jarenlange traditie voort te zetten.”

Martijn Zuurveen, Station Director 100% NL: “Met Rob voegen we een grote naam en een van de meest toonaangevende radio-dj’s van Nederland toe aan onze programmering. Rob maakt je dag met zijn gevatte humor, oprechtheid en een toegankelijke sfeer.”

Met de komst van Van Someren verhuist Barry Paf naar het lunchtijdslot. Zuurveen: “Barry is al jaren een vaste waarde van 100% NL en dat blijft hij ook. Met zijn vertrouwde stem en enthousiasme tijdens de lunch én de ochtendshow met Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen hebben we een ijzersterke programmering voor de komende jaren.”

­­Samen met Rob van Someren komen ook zijn teamleden mee naar 100% NL. Sidekicks en producers Sven van Veen en Lex Landeweerd en nieuwslezer Chantal Quak zijn ook vanaf dit najaar te horen op de radiozender. Ook zullen de vertrouwde typetjes van stemartiest Dingetje meekomen met de inboedel.

Sinds zijn start bij Radio Decibel in 1980 is Rob van Someren niet meer weg te denken uit het Nederlandse Radiolandschap. Hij was onder andere te horen bij Radio 10, 3FM en Radio Veronica. Met zijn programma Somertijd, dat al sinds 1992 te horen is, sleepte hij twee keer de Gouden RadioRing voor Beste Programma in de wacht. Ook werd hij twee keer onderscheiden met de titel voor beste presentator. Somertijd is sinds jaar en dag een van de best beluisterde programma’s op de Nederlandse radio.

De startdatum wordt later bekendgemaakt.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error